BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Jumaat, 18 September 2009

invisible~





assalamualaikum dan slmt berblogger sume. . .

lebih sebulan aku tak update blog ni. . .
dah kotor siot. .
so aku rajin2 kan laa diri update hari ni sbb dah tak bz mcm selalu..
lebih sebulan ni mgu2 yg sgt memenatkan . .byk sgt esemen kna submit dan program yg aku join. .
jadi aku mencutikan[suke ati je kn. .huhu]. . diri laa dr dunia blog ni. .
aku malas nk cerita pjg2 ni. .korg tgk je laa gambar2 program yg aku join ni spjg sebulan lebey ni k!


sume pic ni tym konvo upsi. .hehe
1. akak ku. .kak jac. .hoho. .best r. .hehe. .duk dpn stage laek. .hohoho
2. abg ku. .faizal tahir. .haha. .ni lg laa best. .penuh padang tu. .perempuan laa yg tlg meramaikan. .hehe
3. aku buat persembahan deklamasi puisi trio dr kmpulan diversity. .aku jd nafsu. .atul jd hati. .kilul jd akal. .best. .konvo tu gak aku wat psmbhn nyanyian. .lagu harapan by fazli zainal. .demam siot. .huhu
4. ni pula program wacana member. .jd aku kna buat psmbhn. .nyanyi lagu pantun budi. .nizam n hafiz pun buat psmbhn. .monolog. .hehe
5. malam tu jgk aku tlibat buat psmbhn tarian sabah. .fazil yg bwa join. .so mlm tu 2 psmbhn laa


ni pulak gambar aku time kat upsi buat rombongan ke RTM Teman Setia Anda. .hohoho
thx hafiz sbb ajak aku pg skli. .
mmg best. .
plg best maen teka-teki dlm bas. .hahaha. .
lawak gler. .
n yg best gk amik gambar laa. .
yg ptg budak upsi gak plg malatop. .kebaaboom!!
haha. .
mlm tu jgk ada live show program isu. .
jd kmi penonton jmptn laa. .
hehe. .
tgk laa betapa ayu nyer atul. .hahaha. .jgn mara ea. .gurau2 jak bah. .hehe


haaa. .skit lupa. .hehe. .1ramdhan hari tu aku smbut dgn fmly member aku ni. ..
sabahan jgk. .thx sgt2. .iyelaa org meranta kannn. .
ada org ajak puasa sma2. .1st day puasa lg tu. .
jd pergi laa. .
lg pun member sorg tu dah nk blik sabah. .
jd jumpa laa dlu kn. .
neway thx a lot kat man dan acam. .
epy sgt2 tym kat uma tu. .
sume sabahan. .
jd kurang janggal laa. .hehe. .
yg baby tu nma nyer Qistina Balqis. .
cute gler. .
salah satu sbb aku nk pg sna sbb nk tgk baby tu laa. .
geram tgk. .
huhu. .

ok laa. .
rsanyer smpi sni je laa dlu. .
di ksmptn ni. .
sy nk mnta maaf sgt2 zahir dan batin kpd sume mmber dan kenalan yg pna aq skit kn. .
sori sgt2. .
slmt hari raya aidilfitri!!. .
raya tahun ni aku tak balik. .
1st raya tanpa fmly. .
8tahun raya tanpa mak. .
al-fatihah utk arwah mak. .
amin

18 september 2009
2.02pm
jumaat

Related Posts with Thumbnails