BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Isnin, 14 Jun 2010

F**K O**!!

actually tak tahu nk tulis apa. .
boring thp dewa dewi. .
so. . .
F**K O**!!

Khamis, 3 Jun 2010

bowling time~

*me @ Champ Bowl

selasa lalu kitorg sekeluarga plan nk pg maen badminton n bowling
tp jd pg maen bowlin jer kat Champ Bowl kat sandakan ni. .
sandakan ada tmpt maen bowling okk. .
hehe*wif my bbie

tak jadi pg maen badminton sbb court kat kompleks sukan dah full
so kitorg gerak dalam pukul8.30 cm tu laa
smpai Champ Bowl pukul9

bapa ku pun pg sekali
abg, kak ipar, anak buah yg sulung
bbie n adik2 ku. .
naek 2 kereta*mencari bola ringan. .haha

yg best nyer sebab ni 1st time bapa ku maen bowling. .
tp hebat laa. .
caya laa my daddy cool!!

kitorg pun kalah. .
hehehe
tym bapa dah syok maen. .
bapa sapu bbrp balingan smpi habis msa
haha
*my daddy cool in action. .jgn maen2. .strike okk. .hehe

kitorg maen sejam jer
plan nk tmbh lg sejam tp bapa tak nak plak sebab dah late kann
tp mmg enjoy laa
jarang kluar mcm ni kann
best moment wif family

that all
papai ;)

Related Posts with Thumbnails