BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Khamis, 12 November 2009

lega~

Assalamualaikum dan slmt berblogger sume

hari ni rsa lega sangat sebab killer paper sem ni dah pun dilalui td walaupun bukan dengan jayanya.
hehehe
yg penting tgl 1paper subjek U dan sume objektif
so relax dlu
hahaha
dah 5paper pelajar AT05 lalui bersama
ranjau dan duri diredah dengan redha dan penuh tawaduk
[apakah??]
lalala

4paper aku berjaya kluar awal
bukan sebab soalan senang
tapi au dah tak tahu nak merewang n merapu kat mana
so keluar laa knn
hehehe

cuma killer paper td jer yg rsa nyer mcm tak cukup msa jer
huhuhu
paper Morfologi
paper plg best sebab lecturer Tuan Haji AHmad Khair mmg best mngajar
harap2 sem depan paper Sintaksis dia lg yg ajar
mmg pakar dalam tatabahasa laa
dan aku mmg suke sbjek ni
sebab klu cikgu BM power kat tatabahasa confirm oleh Jakim dapat jd cikgu g disegani
hehehe
tp part tatabahasa laa plg susah gk
takpe2
yg ptg baca buku byk2
tak faham soal
kalau ada sape2 cari buku pasal tatabahasa yg mencakupi Morfologi dan Sintaksis bgs cari buku Tuan Haji Ahmad Khair Modh Nor
buku Pembentukan Kata, Pengajaran Ayat BM dan buku Persoalan Tatabahasa
buku ni mmg bgs
ni sbg cadangan jer
[harap2 Tuan Haji baca. .dapat gk markah tambahan. .LOL]
lalala

sekarang dalam kepala aku cuma Sandakan, Sabah
excited nak blk sbb raya tak balik

19 Nov 2009~
Sandakan menanti
hehehe

Wassalam

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails