BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Ahad, 2 Mei 2010

pasar sabtu vs pasar malam

sempena hari pekerja ni. .
aQ + akilul + anwar + kak genit p pasar sabtu kat tanjung malim ni rr
pasar sabtu tu gk laa pasar malam. .
hahaha. .
saje jer tajuk wat suspen. .
lalala. .for ur all information. .
ni 1st time dalam sem ni aQ p pasar sabtu ni. .
hahaha. .

*ni cover majalah maskulin bulan depan okk. .dapatkann. .terbaekkk dr ladang. .LoL

malas nk pg jer. .
mmg selalu tiap2 sem pun mcm tu
satu atau dua kali jer dalam 1sem pg pasar malam ni. .

*ni adegan menunggu prebet sapu. .lakonan semata2 yer. .hehe

kitorg gerak pukul 5 lbh dah kot. .
naek prebet sapu a.k.a kereta sapu abg syam. .
credit for him. .
hehe. .
hari ni memang ramai sgt booDark2 UpsI yg pg pasar sabtu. .dah mcm tak cukup bas aQ tgk. .
time tgu kereta sapu tu amik kitorg sempat lg posing ala2 model cover majalah okkk. .
[layak ker??. .] harus laa kan.. lalala

*dah ble jadi cover majalah ni ..hehehe. .credit to kak genit yg gigih edit. .mmg canteekk ;)

nak dijadikan cerita ada seekor burung makluk Tuhan ni b***k kat kepala aQ
adeh. .
kureng asam tol burung tuuu. .
so pg tandas kna basuh. .
nasib baek perasan. .kalau tak alamat nyer aQ bawak laa t**k tu p pasar. .maluu siott!
huhuhu. .

*anwar, akil, aQ n kak genit (senior aQ walauponn. . . . ???) gagaga~

sampai pasar pa lg. .
ada dua matlamat utama. .
1st beli makanan sebab sehari suntuk tak makan
2nd nk amik pic kat pasar. .
kenangan akhir sem4 dgn member kot. .
hehehe. .
aktiviti kitorg

*adegan belek2 buku kononnyer. .motif baca buku amalan ibu mengandung??. .hahah

belek2 buku walau tak beli. .
saje nk amik pic. .hehehe
lps tu beli air
then putar2. .
round2 dr hujung ke hujung pasar sabtu tu. .
walaupun ramai gler org. .
cuti am kann. .

*kak genit berlatar belakang kan booDark2 upsi yg nk p pasar malam gk. .ramai tol ari ni. .cuti kann

gigih meredah lautan manusia [over di situ yerr]
baru beli makanan. .aQ beli taufufah jer. .lama tak makan. .
arwah mak dulu suka makan taufufah tuu. .

*sape ada kat dalam pic ni?? .cepat teka. .hehehe. .kat pasar malam. .tgh round2 cari makanan

balik2 terus pg restoran Green C. .makan kat situ
kue teow goreng + telor mata
sama dgn menu kak genit. .
hehehe. .

sape tahu mn tgn aQ. .hehe. .tgn paling kanan sensor okk. .tu bukan aQ. .huhu

penemuan mengejutkan. .
akilul plg byk makan. .
dah la makan kue teow. .
bungkus nasi goreng lg. .
td kat pekan beli taufufah. .mampu?????
tak padan badan kecik. .
nafsu besar. .
hahahah. .

pukul8 lebih baru balik uma. .
sambung makan taufufah + mangga masak. .
sedap ohhh. .
kak genit jer tak dapat join. .
hehehe. .
best sangat hang out dgn member yg satu kepala. .
sepanjang jalan ketawa jer. .
happy jer. .
happening jerr. .
tenang jer kann. .
hehehe. .

*semua tukar pic profil fb guna pic ni. .nice. .hehe. .frenz 4ever ;)

sem depan kita hang out lagi okk. .
buka puasa together-gether kerr. .
hehehe. .

tu jer utk hari ni. .
mcm biasa layann pic okk. .

p/s ; credit to kak genit yg gigiihh edit pic. .really nice. .dah download semua. .
hehehe. .
hopefully our frenship will stay until to end of life
(^_^)y

adios amigos!

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails