BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Khamis, 22 Oktober 2009

2nd anniversary!!

setelah sekian lama tak update blog sbb bz giler2. .
ri ni aku nk update skit. .
sbnrnyer masih bz tp disebabkan ari ni merupakan hari penuh bersejarah utk aku
[sejarah la sgt knn. .hehe]
tanggal keramat 22 oktober 2009 maka genaplah sudah 2tahun hubungan percintaan aku dengan gadis yang bernama suriyanti bte doma. .

yaaaaa. .
hubungan ni yg plg lama bertahan. .
byk perkara berlaku spjg perhubungan. .
dan aku rsa aku laa plg byk buat msala. .
tp bukan curang okk. .
masalah mls msj. .
mls call. .
ntah bf ape laa aku ni kan. .
tp dah aku mmg mls nk msj. .
hehe. .
sori syg. .
[jiwang jap. .jgn muntah k]
LOL

aku nak cerita skit saat perkenalan kitorg. .
hehe. .
sweet memory. .

kitorg kenal dr chat kat hp. .
top kat sabah. .
terutama sandakan. .
winwap chat. .
tgk nick chat dia m@rm@l@de
dan nick aku time tu hyun06

trus try usha dia sbb dia bz nk knl org. .
mst user baru kat winwap chat tu. .
tnye org nyer mmg btul bru 1st tym chat kat situ. .
then trus usha. .
mnta num fon. .
tp dia ckp dia dah ada bf. .
dia chat pun sbb bf dia suru. .
tapi belum kahwin kannn. .
peduli apa aku. .
LOL. .
lepas tu tukar2 gambar. .

bbrp minggu lost cntact sbb dia dah ada knnn. .
so malas kaco. .
tapi. .
time bulan puasa. .
tetiba rsa nk msj. .
terus tnya soalan cepu cemas. .
saje nak tahu status sebenarnye. .
msj mcm ni "raya t x p raya d uma bf ka??. .lalala"
then dia balas cm ni "bf??. .tak dah maknanya"
pa lagi. .
sah2 dah break. .
yahooo!!!
terus masuk jarum. .hehe
perempuan ni klu nk usha plg sng tym baru break off dgn bf. .
sebab tym tu dorg sgt perlukn sape2 utk dorg bmanja. .
aku pun gunakan peluang sebaik2 nya. .
hahaha. .

nak dekat raya bawa dia buka puasa kat bandar sma2. .
aku pg dgn mmber skola. .
jmpa kat harbour square kat sandakan. .
dia bawa member tmpt kerjanya. .
mesej tanya dia pakai baju apa. .
ckp baju pink tudung hitam. .
aku yg smpi dulu ni duduk dgn mmber kat tepi bangunan bru nk siap. .
mata meliar mencari gadis btudung hitam. .
hahaha. .

kemudiannn. . . .

cite ni bersambunggg. .
hehehe. .
tunggu chapter 2 okkk. .

p/s : epy anniversary yg ke 2 tahun to my bbie. .smoga bkekalan smpi bila2. .
ke jinjang pelamin hendaknya. .
tp kna tunggu lepas abis study laa. .
sori sygg. .
luv u. .
misz u. .
soOoOo much. .
mmuaaaahhxxx200000++

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails