BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Khamis, 19 November 2009

balik kampung! .oh oh oh. .~


salam sume. .
hari ni 19nov2009 aku akan bertolak balik kampung. .
flight p sandakan kul3.50pm
gerak dr KHAR ni kul8. .
naek bas direct p LCCT
tu pic muka excited nk blk
hehe. .
plan nk update blog td ttg sume aktvt aku spjg sem ni
tp masa dah suntuk sgt
jap lg dah nk bertolak
nanti ada msa aku update blog aku tym kat sandakan

semalam kitorg keluar dgn sume housemate. .
keluar makan kat 7door
dan buat kesekian kalinya aku makan durian
adeh
mmg tak sedap. .
seulas pun aku tak boleh abis kan
hahaha
kitorg makan kat tepi sungai samak
best sgt keluar dgn housemate sblm blk ni
lg pun 4org housemate dah last sem kat UPSI
so mgkin dah last laa mkn dgn dorg
sedey gk
hehe

housemate aku yg dah last sem ialah Shahir, Wan, Stanley dan Adenan. .
2org sem 5, akram dan hareed
dan 2org sem 2 iaitu aku dan roomate aku bdk sabah dan coursemate aku gk si azrul
mmg sempoi kluar dgn dorg
gelak jer
adenan je tak ikut sbb dia sibuk packing brg
smlm layan main dart dgn housemate
mmg best
hehe
ada msa kita hang out dan main dart lg k!!
ok laa
layan je la pic yg aku sempat upload ni

buat sume kwn2 smoga slmt pergi dan kembali
ampun maaf ku pinta sekiranya 'ter' pape dgn korg
termasuk roomate
hehe

Wassalam


0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails