BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Khamis, 29 April 2010

hair stylish


aQ dah jadi hair stylish okk. .
hahaha. .
mampu ker???
takde pun. .
saje jer. .
ni cuma aktiviti aQ bila dah tak tahu nk buat ape time boring ni. .
huhuhu. .
so saje setting rambut. .
ntah jadi ape jer. .hehe. .
yg penting aQ puas hati n tak jgk aQ boring sgt. .
canteekk tak??
haha


so kepada sape2 yg nk aQ setting kan rmbut dia ble contact kkk. .
hahahha. .
ade ker. .
alamat nyer mmg takde rupa org laa. .
ahax. .
rambut dah panjang smula. .
suke2. .

tapi. . . . . .
kena potong pendek gak nanti. .
kna buat ROS kat sekolah kan. .
tak boleh simpan rambut panjang. .
kena jadi CONTOH konon nyer. .
layak ker aQ??
yg penting usaha jadi yg terbaeekkk. .

layaannn~~
zaaaasss!!!

(@.@) ????

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails