BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Selasa, 18 Mei 2010

sing along~

hellooo. .

dah 2 minggu aku di sandakan. .
semalam adik aku yg ke6 dah terbang pg kL
dia nk keje sna
cr pengalaman
join dgn cousin aku

aku sokong jer
biar dia belajar berdikari
dah besar kan
19tahun dah gk

tp tu tak dah kna mengena dgn tajuk entri ni okk
hehehe
yg aku nk cerita psal aku ada join pertandingan karoke kat kmpg aku jumaat lalu
petang jumaat tu dorg wat saringan
lepas laa pg top12
malam tu dorg wat final
siap rancang persembahan lg
adik perempuan aku jd mgsa
jd partner aku wat psmbhn mlm tu
hehehee
berlakon la konon

aku bawa lagu Harapan by Fazli Zainal
dan syukur gk aku dapat tempat ke2
hehehe

johan kawan adik pmpuan aku
dia nyanyi lagu Barangkali by Deja Moss

dan tmpt ke3 abg yg johan td
adik beradik pndai nyanyi
dia nyanyi lau radja
genre pop rock laa
siap nk suffle lg kat atas pentas
hahah

pic time ptdgn ada jer
tp nanti2 laa aku upload okk
hehehe

adios amigos!!

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails