BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pabila Penglipur Lara Mula Merungkai Rasa di Balik Jalan Lama

Pabila segala rasa bertakung dalam lopak hati. Pabila mulut gagal mencari pendengar setia hingga kekal terkunci. Jari-jemari yang menari mengikut rentak papan kekunci yang berceratuk merungkai rasa di dalam sanubari.

Andai tiada yang ingin melalui Jalan Lama. Biar aku yang menjadi penghuni tetapnya. Kerna ku percaya air yang menumpang di dalam lopak jalan lama itulah menjadi minuman hidupan yang dahaga. Kerna ku percaya kesunyian yang menyelimuti jalan lama akan memberi ketenangan dalam minda yang kusut dan jiwa yang merekah. Kerna ku percaya kegelapan yang menyelubungi jalan lama akan mengajar aku menghargai sinarnya kejora. Kerna ku percaya kesepian yang menghantui jalan lama akan menjanjikan 1001 kisah tentang sebuah jalan lama.

Jadi biar aku yang melaluinya~

Rabu, 15 Julai 2009

tag lagik!!!


tag lagi. .kali ni plak dari farah. .
aq ingat farah brep2 tag aq. .hehe. .
[kiddin. .LoL]

~copy badge "2008 Cute's Blogger award" di atas untuk letak di blog anda.... ~link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda...
*pIc aq amek dr blog dia. .hehe. .
*sebenarnyer aq xknl sgt dgn farah. .aku tlis pa yg aq tau je la erk. .hehe. .len kli kta knl2 g. .kikiki

~nama dia farah. .
~dak TESL
~blog dia pieces of me
~1 kelas dgn aku utk sbjek falsafah n pengurusan ko utk group besar. .
~peramah. .
~len aku tak tahu. .
~yg past org nyer ada mata. .hidung. .mulut dan sebagainyer. .haha. .[jgn marah rrr. .peace!!]

setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta tentang diri sendiri/hobi sebelum memilih penerima award seterusnya. . .
~suka sgt mkn mee goreng n milo ais. .fav!! ;)
~tp kat semenjung mee goreng nyer tak sedap. .so suka mkn nasi goreng pattaya plak kat sni. .hehe
~ska warna hijau tp tak dah 1 pun baju warna hijau. .sebab kulit aku gelap. .tak sesuai. .hehe
~skrg ska sgt warna coklat [unik]. .hitam n putih. .[bgaya]. .lalala
~sgt tak suka durian sebab bau, panas dan manis. .dlm fmly aku sorg jer tak makan durian. .huhu
~suka tangguh buat kerja. .lalala
~selalu sgt lewat pg kelas. .dr skola rendah lgk ni. .hahaha
~1st time jumpa org akan jd malu2 anjing!!. .tp klu dah kenal dan ngam kepala. .baru lah korg tau sapa JIDIH sebenarnya. .kekeke
~tak suka dengar ceramah dan di ceramah oleh org lain. .
~suke sgt korean fesyen tp tak dah bajet nk berfesyen. .wuahahahaha. .nanti dah kerja r baru melaram. .hehehe

anda perlu memilih 6orang seterusnya utk menerima award ini dan nyatakan nama mereka di blog. .
1.ayie. .blog aku adalah aku. .wlpn tak kenal knnn. .hehe
2.akilul. .jgn lupa terima award ni kkk!
3.fifie tesl. .hehe
4.hafiez comey. .wekk
5.abu handhalah. .btol ker spelling tu..keke
6.cikgu man. .terima k. .lalala

jgn lupa melawat blog mereka dan gtau mereka di tag. .bubye~~
thx farah bg award ft tag ni. .hehehe~


0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails